Wednesday, December 12, 2012

makin menjadi jadi

 

hari-hari aku WAJIB bawak dua jenis bekal, satu untuk breakfast and satu lgik untuk lunch. selalunya breakfast mama masak nasik lemak ke, bihun goreng ke, roti ke roti canai ke then nasik n lauk at least 1 lauk maksimum dua.

tapi tu pun tak mampu membendung kelaparan melampau yang aku alami. aku selalu g beli buah 3bungkus tapi tak mampu jugak.

kadang-kadang pukul5stgh drive balik umah mulut ni dh tkumat kamit..bukan bzikir tapi “lapar oi lapar..cpt la sampai ” tskkk…. smpe rumah letak beg trus bukak tudung saji. dasyat kan.

harini lapar gila dah walaupun aku dah telan roti dgn jem tiga keping. tak smpt rehat aku dh masuk pantry melantak nasik bekal aku. habis bekal trus bergegas beli buah tiga ringgit. pastu begegas lgi pergi juara mart ( first time pergi slps 3bulan intern haha) amek tu amek ni enam hengget dah. so total dh 9hengget aku membeli.

harap2 bertahan la sampai 5setengah hendaknya. duit pon tinggal 4hengget dlm dompet ni ha.

No comments:

Followers